Rugbrød

0,5 l øl 

1,4 l vand 

1 dl surdej 

3 spsk salt

800 g rugmel 

500 g rugkerner 

700 g hvedemel 

420 g frø og kerner 

Det hele røres rundt i en stor skål / gryde (10 l) og står i 24 timer ved stuetemperatur. 

Hæld over i to brødforme og lad stå i 1 time. 

Bag ved 100 grader i 1 time, og 

Ved 160 grader i 1 time og 45 minutter. 

Advertisements

del dine tanker :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s