Kransekage 

250 g mandler

350 g sukker (knap 4 1/2 dl) 

3-4 æggehvider 

Smut mandler, rist dem tørre i ovnen (150 grader ca 20 min – hold godt øje!). Mal. 

Bland med sukker og æggehvider til en grødet konsistens. Ælt dejen, og varm den igennem i en gryde. 

Tegn cirkler på bagepapir med diameter der tiltager med ca 1/2 cm for hver cirkel. Rul dejen ud i tommelfinger tykke stykker og sæt på cirklerne. 

Bag ved 150 grader i 10-15 minutter. 

Dekorer med glasur lavet af flormelis, æggehvider og et skvæt citronsaft.  

del dine tanker :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.