Min barndoms brownies

Sådan bagte min mor brownies, og ligesom resten af hendes kager var den berømt blandt familiens venner. Jeg har senere lært at “rigtige” brownies er bagt med rigtig chokolade og er meget mere tætte og bløde. Men nogle gange må man godt holde fast i det man er vokset op med, som jo er autentisk på sin egen måde…

1 dl kakaopulver

2 dl sukker

1 tsk vaniljesukker

200 g smeltet smør

4 æg

2½ dl mel

1 tsk bagepulver

2 dl valnødder

Bland kakaopulver, sukker og vaniljesukker og rør det sammen med det smeltede smør. Pisk æggene i et ad gangen. Fold forsigtigt mel+bagepulver i, og rør til sidste forsigtigt valnødderne i. Hæld over i en lille bradepande. Bag ved 180 grader i ca. 25 minutter.

Advertisements

del dine tanker :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s